Pouzdanost i razumijevanje u postupku kremacije.

Uz naše usluge ukopa, prijevoza pokojnika te prodaju lijesova, Crna Ruža također pruža profesionalne usluge kremacije i širok izbor urni. Shvaćamo koliko je važno osigurati dostojanstven postupak kremacije za Vašeg voljenog pokojnika, te Vam pružiti kvalitete urne u kojoj ćete moći trajno čuvati pepeo.

Naša tvrtka surađuje s akreditiranim krematorijima koji koriste suvremenu opremu i slijede visoke standarde kvalitete. Naša stručna ekipa vodi Vas kroz cijeli postupak kremacije, pružajući Vam podršku i razumijevanje u ovim teškim trenucima. Poštujemo Vaše individualne želje i vjerske običaje i prilagođavamo se kako bismo osigurali da postupak kremacije ide u skladu s Vašim potrebama.

Nakon kremacije, nudimo Vam širok izbor urni koje dolaze u različitim stilovima, materijalima i veličinama. Bilo da preferirate klasičnu drvenu urnu, modernu keramičku urnu ili bilo kakvu drugu vrstu urne, imamo opcije koje će zadovoljiti Vaše želje i mogućnsoti. Sve naše urne izrađene su s pažnjom prema detaljima i kvalitetnom izradom kako bi pružile dostojanstveno mjesto za trajno čuvanje pepeo Vašeg voljenog pokojnika.

Nudimo Vam stručnu podršku u odabiru urne koja najbolje odražava Vaše uspomene na voljenu osobu. Naš tim Vam stoji na raspolaganju da odgovori na sva Vaša pitanja i pomogne Vam u odabiru urne koja je individualna i posebna kao što je bila i Vaša veza s voljenim pokojnikom.

Crna Ruža želi biti Vaš pouzdani partner u ovim teškim trenucima. Naša posvećenost i stručnost garantiraju da ćemo pružiti kvalitetnu uslugu kremacije i ponuditi Vam širok izbor urni. Kontaktirajte nas danas i povjerite nam Vaše želje i potrebe. Obećavamo da ćemo Vam pružiti podršku koja Vam je potrebna dok se nosite s gubitkom i čuvate uspomenu na voljenu osobu na način koji najbolje odražava Vaše osjećaje i vrijednosti.
 
 

Crna Ruža d.o.o.
Kastavska cesta 2,
Matulji, 51211 - Hrvatska

OIB: 58977694342
IBAN: HR0724840081135020600

 

OIB: 58977694342
Kastavska cesta 2, 51211 Matulji
IBAN: HR0724840081135020600